Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika
Type Business: Fabrikant
Merken: Juli
Aantal werknemers: 1~99
Jaarlijkse omzet: 3000000-6000000
Opgericht Jaar: 1992
Export pct: 30% - 40%
Hoofdproduct: mbbr biofiltermedia
Inleiding

Tongxiang Juli Plastic Co. , Wordt Ltd gevestigd op een economisch bloeiend gebied langs de oostelijke kust van Zhejiang. Het is ongeveer 50 kilometers vanaf Hangzhou en 150 kilometers vanaf Shanghai. Het bedrijf behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters en heeft multifunctionele bureaus en fabrieken. Het bedrijf werd opgericht in 1992. Het heeft in Media van de verwerkingsmbbr de Biofilter en verwant plastic product in dienst genomen. Het is een technologieonderneming die allerlei MBBR-Filtermedia vormontwerp integreren.

Het bedrijf is hoofdzakelijk verdeeld in twee categorieën, is de eerste categorie de MBBR-filtermedia productieworkshop, gebruikt voor waterzuiveringsinstallatie en aquacultuursectoren, zijn de Bio de Filtermedia van MBBR een modern technologie en een procédé van de waterbehandeling. In tegenstelling tot de meeste traditionele waterzuiveringsinstallatiesystemen, is MBBR een efficiënt biologisch waterbehandelingsproces dat op de combinatie biofilmmedia en conventionele geactiveerde modderprocessen wordt gebaseerd. Op deze wijze, kan het water in anaërobe en aërobe milieu's worden behandeld.

De Tweede categorie is plastic grondstoffen, pvc-korrels en thermoplastische elastomeren, die in schoenmaterialen, bouwmaterialen, sportuitrusting, enz. worden gebruikt.

Nu, worden de de Filtermedia van MBBR van het bedrijf Bioreeksproducten over de hele wereld verkocht, en de producten worden uitgevoerd naar Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en andere landen. Het bedrijf hangt het kwaliteitsbeleid aan van „klantentevredenheid“. Het kan de marktruimte volgens hoogstaande en concurrerende prijzen uitbreiden, aan de verschillende behoeften van klanten onophoudelijk te voldoen, en speciale verwerking uit te voeren. Wij verheugen ons op het vestigen van een bredere behulpzame verhouding op lange termijn met binnenlandse en buitenlandse klanten.

Geschiedenis

1992-gespecialiseerd in zachte en stijve pvc-samenstelling

1995-begin om uitgedreven pvc-profiel te veroorzaken

1998-reeksen van producten is populair in binnenlands

PVC/TPR gewijzigde samenstelling 2001-R&D

2004-uitgevoerd aan Noord-Amerika, Oost-Europa, Azië

2007-begin de het MBBR-Filtermedia ontwerp en productie

  

2010-ontwerp meer dan 7 verschillende de Filtermedia van MBBR Bio plastic vormen

2013- de Gouden leverancier van 10 jaar van Alibaba-Groep

2015--Het meest creatieve bedrijf

2017-beste MBBR-Filtermedia en pvc-samenstelling rond de wereld

2020-wij hebben klanten van meer dan 30 landen en gebieden

Dienst

Binnen elk is de markt honderden toepassingen waarvoor wij MBBR-Filtermedia en pvc-samenstellingen ontwikkelen. De capaciteit van Juli om materialen aan specifieke klantenspecificaties te formuleren – met inbegrip van afmeting, dikte, kleur en hoeveelheid – is van grote waarde aan onze klanten. Wij hebben een hoogst ervaren personeel die nauw met elke klant samenwerken, verzekerend hun nauwkeurige MBBR-behoeften elke keer zijn samengekomen.

1.Procedure van de aangepaste dienst (korrels)

Stap 1 Plaats de orde & ontvang de betaling
Stap 2 Vraag de klant-specifieke specificaties
Stap 3 Maak omhoog een formule
Stap 4 Begin de productie van de steekproef
Stap 5 Steekproef het testen
Stap 6 Klantencontrole &confirm
Stap 7 Begin de productie van de goederen
Stap 8 Schik de verzendings$balance betaling

 

2.Procedure van de aangepaste dienst (MBBR-Filtermedia)

 

Stap 1 plaats de orde & ontvang beneden - betaling
Stap 2 Bevestig de kleur en de grootte
Stap 3 verzend de steekproef
Step4 Klantencontrole &confirm
Stap 6 produceer de goederen
Stap 7 Verzamel geld&shipment
Ons Team

Plastic Co. van Tongxiangjuli, Ltd Bio de Filtermedia van de opbrengs hoogste kwaliteit MBBR en pvc-samenstelling voor alle klanten.

Als u specifieke vereisten of eigenschappen hebt u moet voldoen aan, gelieve ons roepen op +8618757513150 of ons met de elektronische post te versturen door garfield@juliplastic.com, zodra wij het ontvingen, zullen wij uw verzoeken snel verwerken. Wij worden bemand met meer dan 20 jaar van deskundigheid en hebben al materiaal nodig om de MBBR-Filtermedia te krijgen dat aan uw vereisten snel aan uw faciliteit voldoet. Kleur de aanpassing is geen probleem met gelijke ervaring, deskundigheid en materiaal om aan uw kleurenbehoeften te voldoen.

Wij bieden snel aan, pro-actieve klantenondersteuning en het werk dicht met onze klanten om te verzekeren ontvangen zij de best mogelijke dienst.

Met vele jaren van internationale handelervaring die wij op wereldschaal hebben gewerkt. Wij zijn specialisten in alle aspecten van het uitvoeren van product en materialen.

Onze uitgebreide faciliteiten verzekeren wij de kortste levertijden in de HDPE Filtermedia-industrie verstrekken.

Wij wachten op uw vereisten en bieden u de beste dienst aan.