lopende band

Het bedrijf heeft twee hoofdcategorieën, is de eerste categorie de de Filtermedia van MBBR Bioworkshop, nu hebben wij 7 productielijnen om verschillende vormen van MBBR-product te veroorzaken, MBBR-zijn de Filtermedia voor vissenvijver, RAS-systeem, Behandelings van afvalwateretc2.the tweede categorie korrelsproductie, hebben wij 5 productielijnen om verschillende kwaliteit, de verschillende korrels van kleurenpvc te maken om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. Het bedrijf werkt met integriteit, is de kwaliteit het hoogst, en verleent de diensten van uitstekende kwaliteit op een professionele manier.

Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 0

Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 1Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 2

OEM / ODM

De de aanbiedingsoem/odm diensten van het bedrijf.

 

1.MBBR filtermedia, hebben wij de capaciteit om de vorm te ontwerpen en het product voor klant te analyseren. Het technische personeel kan het product ontwerpen die de tekening overeenstemmen.

 

2.PVC samenstelling, kunnen wij de formulering aanpassen en met het verzoek van de klant van de hardheid aanpassen, dichtheid, kleur, treksterkte ect.

 

Wij hebben een professioneel team en een strenge het werkhouding, en alles is klantgericht.

 

R & D

1. Wij hebben sterke R&D-capaciteit en kwaliteitscontrolecapaciteit.

Ons bedrijf is een professionele leverancier van MBBR-Filtermedia en pvc-samenstellingskorrels voor meer dan 20 jaar, het integreren onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging en handel samen met rijke ervaring. Wij hebben sterke R&D-capaciteit en kwaliteitscontrolecapaciteit.

2. Houdend in het bestuderen en het onderzoeken van technologie, ging de hoogte - kwaliteitsproduct, materiaal vooruit en ervoer arbeiders.

3.You kan de MBBR- kiezenFilter Meida die de afmeting en de dikte overeenstemmen

4. Wij hebben een volledige waaier van producten.

U kunt de pvc-samenstelling kiezen zoals hieronder:

Volgens hardheid (Stijf, Semi-rigid, Zacht)

Volgens functie (Isolatie, anti-Olie, anti-Koude, Op hoge temperatuur weerstand, Slijtvaste, Lage geur etc.)

5. De aangepaste specificatie is beschikbaar.

6. Wij zijn leveranciers van grondstoffen. General Motors, de grote elektrocomponentenfabrieken etc. is onze klanten en zij werken direct samen.

 

Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 0Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 1Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 2Tongxiang Juli Plastic CO.,LTD fabriek productielijn 3